Pokreni se arhiva

Gledaj svoja posla na Festivalu Moja posla!

 Gledaj svoja posla na Festivalu Moja posla!

Ako još uvek ne znaš šta ćeš da upišeš i u kom pravcu da razvijaš karijeru – dođi na festival Moja Posla, u četvrtak 6. juna u Kulturni centar Grad! Startap ekskurzija i Revija zanimanja će te upoznati sa uspešnim domaćim kompanijama koje su stvorili mladi, slični tebi i zanimanjima budućnosti o kojima možda nisi razmišljao/la! Kad čuješ ove priče lakše ćeš odabrati faks ili školu.

Ako želiš da vidiš kako je raditi u dinamičnom okruženju i upoznaš ljude koji obožavaju svoj posao, dođi na Startap ekskurziju! Vodićemo odabranih 15 srednjoškolaca i srednjoškolki u posetu startap kompanijama u Beogradu koje su svojim inovativnim idejama, igrama i aplikacijama osvojile internet.

Upoznaćeš ljude koji su stvorili Limundo - najveću domaću platformu za e-trgovinu, saznati kako izgleda raditi u 4. Najuspešnijem Wordpress startapu na svetu, Prelovac Mediji, čiji proizvod koriste najpoznatiji američki univerziteti. Posetićeš Strawberry Energy, mladu ekipu koja je napravila prvi javni solarni punjač mobilnih uređaja na svetu.

Startap ekskurzija se dešava 6. juna od 10:00 do 16:00, spakovaćemo vas u bus i voditi u posetu kompanijama, a za učešće se možeš prijaviti putem formulara ovde. Startap ekskurzija se završava u KC Gradu, gde vas dovodimo direktno na Reviju zanimanja.

Na Reviji zanimanja, u okviru festivala u KC Gradu, čekaju te ljudi sa zanimljivim i neobičnim karijerama. Oni će ti govoriti o svom radnom danu, o prednostima i manama posla, uspesima i doživljajima. Revija zanimanja je otvorena za sve, dešava se 6. juna od 16:00 do 19:00, a najbolje je da se na brzinu prijaviš ovde, u slučaju velike gužve.

Pored Startap ekskurzije organizujemo i IT Ekskurziju, posetu najuspešnijim domaćim IT kompanijama, kao što su: PS Tech, Infostud i Young Culture, koje zapošljavaju stotine inženjera/ki i razvijaju softver za strana tržišta. Saznaj kako izgleda raditi u najperspektivnijoj industriji informacionih tehnologija, koja će u narednim godinama zapošljavati veliki broj ljudi! Prijavi se ovde.

Istog dana, u KC Gradu, Braće Krsmanovića 4, od 11:00 do 19:00, dešava se i Otvorena kancelarija gde slavimo modernu karijeru, neograničenu radnim mestom i vremenom. Moći ćeš da vidiš kako izgleda radni dan nekog ko može da radi bilo odakle. Zaboravimo dosadne kancelarije, dovoljni su nam laptop i bašta kafića!

Festival Moja Posla realizuju SEE ICT Centar Inventiva , Fondacija Divac i organizacija Aktivan život, jer nam je stalo da odabereš pravu karijeru! Festival je deo velikog projekta Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju – GIZ, "Profesionalna orijentacija u Srbiji".  

Najnovije