Pokreni se arhiva

Postani vršnjački edukator JAZAS-a

Postani vršnjački edukator JAZAS-a


Baš kao što smo i navikli, nakon zvaničnog početka škole, Omladina JAZAS-a iz Novog Sada objavila je ovogodišnji poziv za novu školu namenjenu mladim ljudima koji žele da postanu vršnjački edukatori na temu bolesti zavisnosti!

Čisto da znaš, Omladina JAZAS-a Novi Sad je organizacija koja postoji više od 15 godina. Oni se bave prevencijom HIV-a i side, polno prenosivim infekcijama, kao i bolestima zavisnosti, a i jedna su od organizacija u Novom Sadu i Vojvodini koji su organizovali više od 100 projekata i različitih aktivnosti.

Ako želiš da postaneš član ove organizacije i želiš da se prijaviš za školu za vršnjačke edukatore, treba da ispunjavaš sledeće uslove:

-da imaš od 15 do 20 godina;
-da živiš u Novom Sadu ili okolini;
-da želiš da vidiš promenu u društvu i budeš dobar primer;
-da si ’slobodan/na’ od 9. do 13. oktobra ove godine;
-da si željan/na novih znanja, veština i tehnika.

Konkurs je otvoren do 16. septembra 2013. godine, a prijavićeš se tako što ćeš poslati imejl sa svojim podacima (ime, prezime, godina rođenja, škola/fakultet, kontakt telefon, e-mail) na aleksandra.milovanov@jazas.rs

Po završetku konkursa svi prijavljeni biće pozvani na anketiranje, gde će i dobiti više informacija i detaljnije se upoznati sa celim programom.

Pogledaj i njihovu zvaničnu stranu na fejsbuku, ima svega.

Najnovije