Pokreni se arhiva

Volonterski centar Vojvodine traži volontere

Volonterski centar Vojvodine traži volontere


Ako si ikada volontirao/la i želiš da svoja iskustva podeliš sa drugima, prijavi se! Ako pak nisi, evo idealne prilike da to učiniš!

Lokalni volonterski servis (LVS) je projekat organizacije Volonterski centar Vojvodine. Cilj projekta je da se što više mladih upozna sa idejom i vrednostima volonterizma kao i širokim spektrom volonterskih pozicija koje se nude u Novom Sadu i u inostranstvu. Ova organizacija teži iniciranju većeg broja volonterskih pozicija želeći tako da postane spona između drugih organizacija i volontera.


Da bi se lakše sprovela ideja informisanja o mogućnostima volontiranja, potreban je veći broj volontera-radioničara koji bi u srednjim školama držali radionice na temu volonterizma.  

Prijavi se na obuku za radioničare LVS-a, koji će voditi sertifikovani treneri, i deo svog slobodnog vremena provedi učestvujući u edukativnom, kreativnom i angažovanom programu!

Prijavni formular preuzmi ovde i pošalji ga na mejl lvs.volontiram@gmail.com i stavi naslov: Obuka za radioničare do 23.09.2013. Takođe možeš doći u prostorije Volonterskog centra Vojvodine svakog radnog dana od 10h do 14h, Njegoševa 3. Svi prijavljeni će blagovremeno biti obavešteni o rezultatima.

Fotka je odavde.

Najnovije