Pokreni se arhiva

"Global Citizen" - tvoj prozor u svet

"Global Citizen" - tvoj prozor u svet


Međunarodna studentska organizacija AIESEC organizuje prezentaciju programa Global Citizen 13. novembra 2013. godine, od 20 časova  na Ekonomskom fakultetu u Nišu, sala broj 1. Ovom prilikom svi zainteresovani moći će da čuju ranija iskustva sa ovog programa internacionalnog volontiranja, kao i druge nephodne informacije o samom procesu izbora. 

Global Citizen program predstavlja internacionalno iskustvo u trajanju od 6 nedelja u nekoj od zemalja u kojima AIESEC postoji. Ovaj program mladima pruža mogućnost da osete način života, druženja, kulture i tradicije u različitim zemaljama. Pored toga, volontiranjem u internacionalnom timu ne samo da usavršavate svoje jezičke sposobnosti, već i liderske veštine.

Sam program je namenjen maturantima i studentima svih godina, a svake godine AIESEC nudi preko 10.000 mogućnosti širom sveta. Pored obavezne zabave, ovaj način putovanja u inostranstvo nudi ti mogućnost dopunjavanja CV-a. Global Citizen, naime, podrazumeva kratkotrajan volonterski rad na društveno odgovornim projektima različitog sadržaja.

Obogati sebe za jedno novo iskustvo, proširi svoje vidike i oprobaj se u nečemu novom i uzbudljivom, a pritom stekni dodatna saznanja, veštine i tehnike.

Više informacija o ovom programu možeš dobiti dolaskom na prezentaciju 13. novembra ili posetom sajta www.nis.aiesec.org.rs kao i preko zvaničih facebook i twitter naloga.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 124 zemlje, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom  edukativnih i  društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Fotka je odavde.

Najnovije