Pokreni se arhiva

Priključi se Aktivističkom centru

Priključi se Aktivističkom centru


Da li si zainteresovan(a) da postaneš deo Aktivističkog centra?

Udruženje studenata sa hendikepom (USH) je nevladina, nestranačka, neprofitna organizacija koja se bori za ostvarivanje i poštovanje ljudskih prava i izjednačavanje mogućnosti mladih i studenata i studentkinja sa hendikepom kroz kreiranje uslova za inkluzivno formalno i neformalno obrazovanje i primenu socijalnog modela pristupa hendikepu. USH je jedna od prvih organizacija u Srbiji koja okuplja mlade ljude sa različitim tipovima hendikepa, bez obzira na medicinsku dijagnozu, kao i mlade ljude bez hendikepa kroz inkluzivni, cross-disability pristup.

Udruženje studenata sa hendikepom je osnovalo Aktivistički centar kao priliku za aktivno uključivanje svih zainteresovanih.

Ako se uključiš u rad Aktivističkog centra imaćeš priliku da:

Učestvuješ u edukaciji o: 
- ravnopravnosti mladih sa hendikepom,
- ljudskim pravima,
- komunikaciji sa mladima sa hendikepom;

- moći ćeš da stekneš nove veštine iz oblasti pisanja i realizacije projektnih i radioničarskih aktivnosti;
- usavršićeš svoj javni nastup, dobićeš znanja iz akademske asistencije i iskustvo u radu, realizovaćeš stručnu praksu, učestvovaćeš u realizaciji aktivnosti USH, promotivnim i kreativnim aktivnostima i dobićeš sertifikat za svoje angažovanje;
- putovaćeš i družićeš se sa ostalim aktivistima udruženja.

Šta je potrebno da bi postao aktivista ovog udruženja?

Ukoliko si entuzijastičan, podržavaš ravnopravnost, želiš da učiš, usavršavaš svoje veštine, družiš se i aktivno učestvuješ u formiranju stava o osobama sa hendikepom potrebno je da popuniš prijavni formular i pošalješ ga na adresu: prijave.ac@ush.rs.

Priključi se i zvaničnoj grupi Aktivističkog centra na Fejsbuku - "Uključi se", preko koje možeš pratiti sve informacije o budućim aktivnostima.

Fotka je odavde.

Najnovije