Pokreni se arhiva

Prijavi se za simulaciju BG20

Prijavi se za simulaciju BG20


BG20 je simulacija zasedanja Grupe 20 koja će se održati u Beogradu 20. i 21. decembra.

Pravo učešča na simulaciji dobiće 40 studenata i studentkinja koji prođu proces apliciranja. Svaki studenti će, uz jednog partnera, predstavljati clanicu Grupe 20 i imati priliku da iskusi svet visoke diplomatije iz prve ruke.

Studenti ce ucestvujući na konferenciji dobiti mogućnost da uživo iskuse kako izgleda donošenje odluka u jednom ovako bitnom telu, upoznaju kolege i koleginice sličnih profila i interesovanja, i naposletku nauče nesto praktično kroz sopstveni rad. Simulacija će obuhvatati četiri goruće svetske teme pa će tako studenti kroz predstavljanje nekih od zemalja imati priliku da razgovaraju o značaju trajuće ekonomske krize u Evrozoni, izazovima Islamskog fundamentalizma, ekonomskom ujedinjenu Jugoistočne Azije i na kraju bezbednosnoj situaciji u Siriji i njenim posledicama po region.

Prijave za konferenciju traju do 5. decembra, a kako bi se prijavio potrebno je da pošalješ CV i motivaciono pismo na engleskom na imejl prijave@bg20.org, uz napomenu kojih 5 zemalja bi želeo da predstavljaš.

Zvanični jezik konferencije je engleski.

Za više informacija poseti http://bg20.org/prijavi-se/

Fotka je odavde.

Najnovije