Pokreni se arhiva

Prijavi se za SKIMUN 2014

Prijavi se za SKIMUN 2014


U periodu od 04. do 07. marta, na Zlatiboru će se održati "SKI Model United Nations" (SKIMUN), jedinstvena praktična diplomatska obuka namenjena mladim stručnjacima različitih kadrovskih usmerenja koja se odvija kroz simulaciju rada i zasedanja tela organizacije Ujedinjenih nacija.

Na konferenciji će biti simuliran rad Saveta Bezbednosti, Saveta za ljudska prava UN-a i Međunarodnog suda pravde, gde će učesnici uz poštovanje regularnih pravila procedure imati zadatak da predstave rešenja u vidu UN rezolucija. Pored učesnika iz Srbije i regiona, na samom događaju će učestvovati i gosti iz zemalja afričkog kontinenta, Evrope i Bliskog istoka.

Učesnicima je omogućen trodnevni polupansion u odmaralištu „Dunav“ sa upotrebom spa i wellness usluga. U cenu je takođe uključeno i izdavanje sertifikata, potvrde o učestvovanju i konferencijski materijal.

„SKIMUN” je projekat Akademije nacionalnog razvoja (ANR), organizacije koja se bavi podsticanjem funkcionalnog obrazovanja, naučne i kulturne prosvećenosti građana kao i pružanjem pomoći pojedincima i institucijama koje deluju u cilju postizanja sličnih ciljeva. ANR takođe promoviše značaj i sprovođenje neformalnog obrazovanja, organizovanje sportskih skupova, humanitarnih i kulturno-umetničkih događaja, seminara, kao i približavanje naučno-istraživačkog rada studentima i mladima i povezivanje domaćih studenata u dijaspori.

Prijave za konferenciju „SKIMUN“  traju do 25. januara. Prijavu, kao i više detalja o samom događaju, pronaći ćeš na zvaničnoj stranici samog događaja kao i na fejsbuk stranici.

Fotka je odavde.

Najnovije