Pokreni se arhiva

Škola fotografije

Škola fotografije

Obožavaš fotografiju, sanjaš o tome da budeš profesionalni fotograf, strastveni si amater koji želi da produbi svoja znanja ili jednostavno želiš da se oprobaš u nečemu novom? Prijavi se za Školu fotografije koju organizuje Foto klub "Leskovac".

Škola će raditi vikendom, od 1. marta do 6. juna 2014. godine, i obuhvatiće kako teorijska predavanja tako i praktične vežbe sa snimanjima na terenu pod mentorstvom iskusnih predavača iz Srbije i inostranstva.

Kao polaznik/-ca imaćeš priliku da predstaviš svoje radove na izložbi koja će biti organizovana po završetku Škole. Cena školarine koja obuhvata organizaciju predavanja, snimanja na terenu i troškove izložbe učesnika sa katalogom iznosi 7.000,00 dinara, sa mogućnošću plaćanja u četiri mesečne rate. Svi polaznici/-ce po završetku Škole dobiće sertifikat o stečenim znanjima. Organizaciju Škole podržavaju grad Leskovac, kompanija Microsoft i Leskovački kulturni centar.

Upis polaznika/-ca traje do 28. februara 2014. u prostorijama Foto kluba u Leskovačkom kulturnom centru radnim danima od 8 do 15 sati, telefonom 016/243-022 ili na mejl  fotokluble@gmail.com sa naznakom "ŠKOLA FOTOGRAFIJE".

 

Javila nam je naša dopisnica, Ana Zdravković

 

Najnovije