Pokreni se arhiva

Stipendije Internacionalne škole u Beogradu

Stipendije Internacionalne škole u Beogradu

Želiš da budeš učenik Internacionalne škole u Beogradu (ISB), a nemaš mogućnost da pohađaš ovu školu? Sjajna vest je da će ISB i ove godine dodeliti dve stipendije učenicima sa izuzetnim akademskim potencijalom i omogućiti im da upišu prvi ili treći razred srednje škole i pohađaju ISB sve do mature.

Ako želiš da konkurišeš za stipendiju treba da znaš da ISB traži da ispunjavaš sledeće uslove: da budeš državljanin Republike Srbije; da živiš sa roditeljima ili starateljem; da imaš odličan uspeh u školi u prethodne tri godine uz preporuke dva nastavnika, da se baviš aktivno vannastavnim aktivnostima, da pokažeš dobre rezultate na testu nivoa znanja koji sprovodi ISB i na intervjuu. Odluka će takođe zavisiti i od finansijske situacije tvoje porodice, odnosno ukoliko postoje finansijska ograničenja, ISB to posebno uzima u obzir.

Stipendija obuhvata naknadu školarine, takse za upis i naknadu za školske objekte, polaganje ispita, udžbenike, školski lap top, kao i naknadu za prevoz i smeštaj za vreme izleta ili drugih vannastavnih aktivnosti. Krajnji rok za prijave je 9. maj 2014. godine.

Više informacija, kao i listu neophodnih dokumenata za prijavu za program stipendiranja možeš pronaći ovde.

Fotka je odavde.

Najnovije