Pokreni se arhiva

Coca-Cola traži studente za praksu

Coca-Cola traži studente za praksu


Naša redakcija najbolje zna koliko vas priželjkuje bilo kakvu vrstu prakse u regionalnom predstavništvu kompanije Coca-Cola jer nam često pišete na tu temu. Naravno da ovoga puta imamo dobre vesti koje će obradovati studente završnih godina studija.

Da li si čuo za Coke Summership program?

Coke Summership je projekat koji okuplja mlade, talentovane i ambiciozne ljude i ima za cilj da unapredi njihov profesionalni razvoj i ponudi im jedno novo iskustvo koje će biti veoma značajno za njihovu buduću karijeru. Program je bio inciran prošle godine po prvi put i zainteresovanost je bila velika, čak 960 studenata i studentkinja se bilo prijavilo.

Treba da znaš da će se program održati tokom letnjih meseci i trajaće šest nedelja, tačnije od 25. jula do 05. septembra 2014. godine. Tokom trajanja programa u kompaniji moći ćeš da vidiš kako izgledaju dnevne aktivnosti i radne obaveze zaposlenih, a iskustvo ćeš steći kroz četiri dana prakse i jedan dan predavanja na nedeljnom nivou. Svi studenti koji uđu u program dobijaju sertifikat da su završili praksu i ući će u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic.

Mogućnost da se prijave za učešće u programu imaju svi studenti završnih godina akreditovanih univerziteta u Srbiji i oni koji su diplomirali u periodu od poslednje dve godine. Izabrani studenti, koji prođu proces selekcije, će kroz praksu u kompaniji i rad sa mentorima imati priliku da steknu nova znanja i veštine, prvenstveno iz oblasti biznisa i menadžmenta, koja će im pomoći pri budućem zapošljavanju. Veštine u upravljanju projektima, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i timski rad, samo su neke od oblasti u kojima će se polaznici usavršavati.

Prijavi se i saznaj više o konkurs klikom ovde! Naravno da navijamo da prođeš!

(Obavezno pogledaj koje tipove praksi sve Coca-Cola Hellenic ovoga puta nudi, ima jaaako zanimljivih područja rada).

Fotka je odavde.


Najnovije