Pokreni se arhiva

Pokreni svoju budućnost

Pokreni svoju budućnost

Da li želiš da učestvuješ u interaktivnim i edukativnim radionicama sa studentima - volonterima iz inostranstva? Ako je tvoj odgovor da, pročitaj detalje u nastavku.

Studentska organizacija AIESEC organizuje po drugi put ove godine projekat “Enter Your Future” u trajanju od pet nedelja tokom juna ove godine. Imaćeš priliku da učestvuješ u edukacijama gde ćeš pre svega čuti korisne stvari o informatičkoj pismenosti uz fokus na praktičnu primenu stečenih veština. Radionice namenjene srednjoškolcima su prilagođene svakoj godini zasebno. Na kraju, dobijaš i sertifikat o odslušanim edukacijama i stečenim veštinama, a da ne pominjemo dodatne informacije o stvarima koje su ti neophodne za lični i profesionalni razvoj.

A ukoliko si kojem slučajem još uvek u osnovnoj školi ili znaš nekoga ko jeste, znaj da AIESEC za osnovce planira jezičke radionice koje imaju za cilj upoznavanje kulture odakle inostrani student volonter dolazi kao i stvaranje želje za učenjem novog stranog jezika. Ukoliko želiš da učestvuješ u ovom projektu popuni prijavu do 5. juna, a tim AIESECa će te ubrzo nakon toga kontaktirati.

Najnovije