Pokreni se arhiva

Prijavi se za Sajam ideja na Paliću

Prijavi se za Sajam ideja na Paliću

Inicijativa mladih za ljudska prava (Inicijativa) te poziva da se prijaviš za SAJAM IDEJA koji se održava od 7-10. jula na Paliću!

Ako se i dalje srednjoškoluješ i imaš sjajne zamisli, sada imaš priliku da prijaviš svoju ideju za projekat i unaprediš je u saradnji sa mladima iz SAD, Mađarke, Slovenije, Slovačke i Srbije. Oko 30 mladih iz Srbije provešće četiri dana radeći sa alumnistima Programa za mlade lidere centralne Evrope koji su proteklih godinu dana uradili nešto za svoju zajednicu kroz projekte koje su sami inicirali i sproveli.

Na Sajmu ideja steći ćeš veštine koje su ti potrebne za bolju organizaciju, promovisanje svojih aktivnosti, a naučićeš i kako da prikupiš sredstva za realizaciju svojih ideja.

Da bi učestvovao/la na Sajmu ideja, neophodno je da najkasnije do 29. juna prijaviš svoju ideju ili ideju svog tima na adresi: www.baterija.org.

VAŽNO JE DA ZNAŠ!

Na konkurs mogu da se prijave pojedinci, kao i timovi, školski parlamenti, neformalne i formalne grupe. S obzirom da je ideja ovog seminara sticanje veština za pokretanje mladih da urade nešto na lokalnom nivou, nije neophodno da imate veliko prethodno iskustvo. Bitno je da imate dobru IDEJU!

Prednost na konkursu će imati ideje koje podstiču aktivizam u tvojoj školi, komšiluku ili gradu. Veoma je poželjno da aktivnosti uključe što veći broj mladih, da su ambiciozne, da promovišu jednakost i toleranciju.

Prijavi se OVDE i srećno :)

Najnovije