Pokreni se arhiva

Android Kup 2014 - Pokaži šta znaš!

Android Kup 2014 - Pokaži šta znaš!

Takmičenje u Android programiranju organizuje se prvi put na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, u saradnji kompanije Schneider Electric i Katedre za računarsku tehniku i informatiku. Takmičenje je otvoreno za sve studente osnovnih akademskih i master akademskih studija u Srbiji.

Projekat ima za cilj osmišljavanje kreativne inovacije na temu energetske efikasnosti, korišćenjem znanja programiranja i dizajna mobilne aplikacije. Tema aplikacije može da obuhvati bilo koji segment energetske efikasnosti - energetska efikasnost u domaćinstvu, energetska efikasnost u poslovnom okruženju, aplikacija koja podiže svest o energetskoj efikasnosti, itd.

Android aplikacije su postale deo našeg svakodnevnog života i moramo da učestvujemo u poboljšanju kvaliteta usluga koje takva platforma pruža. Ovim takmičenjem daje se šansa studentima da steknu veliko iskustvo, istaknu svoje kreativne sposobnosti, da nauče da implementiraju aplikacije u novim alatima, ali i da istraže jednu novu oblast i svojim produktom podignu svest kod ljudi o pravilnom iskorišćenju energije.

Prijava i registracija timova aktivna je do 20.10,2014., a aplikacije treba da budu poslate do 10.12.2014. godine.

Ovde pronađi više detalja i prijavi se!
Fotka je odavde.

Najnovije