Pokreni se arhiva

'Istraži posao - Pokreni posao' na Mokroj gori

'Istraži posao - Pokreni posao' na Mokroj gori

Ako razmišljaš o traženju ili pokretanju sopstvenog posla, a ne znaš odakle da počneš, ovo je prava obuka za tebe!

Učestvuj na Mokrogorskoj školi preduzetništva i menadžmenta, gde ćeš imati priliku da učiš o tome kako pokrenuti posao i stekneš veštine koje će ti biti neophodne kako za zaposlenje, tako i za preduzetničko osamostaljivanje.

Projekat Istraži posao – pokreni posao se realizuje u pet gradova u južnoj i istočnoj Srbiji: Niš, Leskovac, Vranje, Pirot i Zaječar. U svakom od ovih gradova krajem septembra i početkom oktobra biće održana po jedna jednodnevna obuka, a najboljih 20 učesnika biće pozvano na program Mokrogorske škole menadžmenta, koja će se održati u Drvengradu u periodu od 31. oktobra do 7. novembra 2015.

Nakon škole,  njih 20 biće povezano sa Srpskom asocijacijom menadžera i dobiće za mentora po jednog od vodećih menadžera domaćih kompanija, kao i priliku za realizaciju stručne prakse u nekoj od kompanija.

Učešće na programu je besplatno.

Popunjen prijavni formular treba da pošalješ na mejl info@zajednostvaramo.rs do 20.septembra (do ponoći), sa naznakom 'prijava za obuku iz osnova preduzetništva i menadžmenta'.

Prilikom odabira učesnika/ca vodiće se računa i o rodnoj ravnopravnosti, raznolikom starosnom uzrastu i socijalnom statusu prijavljenih, kako bi sve kategorije mladih imale jednake mogućnosti za učestvovanje.

Najnovije