Pokreni se

Postani i ti deo "Maštališta"

Postani i ti deo "Maštališta"

Ukoliko voliš da se igraš i da se družiš sa mališanima Centar za decu i mlade pod nazivom “Maštalište” je pravo mesto za tebe!

“Maštalište” je mesto u kome se održavaju besplatne radionice za najmlađe - kreativne radionice, školica crtanja, časovi engleskog, joga za decu i drugo. Centar koji se nalazi u dnevnom boravku osnovne škole “Dositej Obradović” u Zrenjaninu sarađuje i sa udruženjem “Beta” koja se bavi zaštitom i brigom životinja. Zahvaljujući njihovim uzajamnim aktivnostima, mališani na taj način ravzijaju osećaj humanosti još od malih nogu.

Ukoliko želiš da postaneš deo tima, tvoj zadatak bi bio da se dobro zabaviš sa decom sa kojom bi radio/la, a uz to bi ti se pružila i mogućnost da svojim kreativnim idejama doprineseš poboljšanju neke od radionica, ali i da osmisliš novu. Pošto bi se tvoj rad vodio kao volonterski, druženja bi se usklađivala sa tvojim, ali i slobodnim vremenom trenutnih voditelja tih radionica. Za više informacija poseti facebook stranicu ili njihov zvanični sajt.

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije