Pokreni se

Super-nastavnici

Super-nastavnici

Ovaj konkurs samo izgleda kao da je namenjen tvojim nastavnicima. U stvari, namenjen je tebi i ostalim srednjoškolcima koji treba da nominuju najbolje nastavnike i to one koji koriste internet dok predaju. 

Ako ti predaje neko ko kreativno upotrebljava internet, onda nam javi ime, prezime, školu i neki kontakt te osobe, a tom nastavniku ili nastavnici reci da se prijavi za učešće u konferenciji ICTeachers koja će se održati 22. decembra u Beogradu. To su dakle samo dva koraka koja treba da preduzmeš da bi bilo više boljih nastavnika.

Za prvi korak je važno da znaš sledeće: podatke (ime i prezime, škola u kojoj predaje, e-mail ili telefon) o nastavniku ili nastavnici koju bi da nominuješ treba da nam pošalješ na info@mingl.org

Za drugi korak je još važnije da znaš ovo: to što ti predaje neko ko ume da koristi internet na času, to znači da toj osobi treba da javiš da je u toku konkurs i da joj pošalješ ovaj link. Tu sve piše, a napravili smo i Facebook stranu za nastavnike, mada znamo da koriste i Minglovu :)

Ideja nam je da pružimo podršku svim nastavnicima koji inovativno koriste internet u nastavi i zbog toga nam je važno i šta ti misliš o tome kakvi nastavnici treba da budu. Možeš i to da nam javiš kroz komentare ispod ovog teksta ili preko mejla.

Najnovije