Pokreni se arhiva

Pokaži svoj talenat i osvoji nagrade

Pokaži svoj talenat i osvoji nagrade

Naša zemlja bogata je mladim talentima i inovatorima, koji je čine ponosnom i prepoznatljivom. Ipak, ne dobije svako šansu da svoj talenat podeli sa svetom.

Upravo zbog toga je kompanija Novomatic, jedan od svetskih lidera gejming industrije, pokrenula društveno odgovorni projekat Novo ime, zahvaljujući kojem će veliki broj mladih talenata iz Srbije imati priliku da ostvari svoje snove.

Projekat je započet u januaru ove godine i od tada je veliki broj mladih podelio svoje talente, znanja i veštine sa javnošću i napravio prve korake ka svetlijoj budućnosti, osvojivši naklonost i glasove publike, ali i vredne novčane nagrade.

Projekat Novo ime trajaće do kraja 2020. godine i svakog meseca biće izglasan po jedan pobednik, koji će imati priliku da unapredi talenat i ambicije uz pomoć novčanog iznosa do 2.500 evra.

Ako imaš između 16 i 30 godina i živiš na teritoriji Srbije, poseduješ talenat iz oblasti nauke, kulture, umetnosti ili sporta i ne bojiš se da ga podeliš sa svetom, onda je ovaj projekat baš za tebe!

Prijavi se na ovom linku, srećno!

Najnovije