Pokreni se arhiva

Prijavi svoju ideju i osvoji podršku za biznis

Prijavi svoju ideju i osvoji podršku za biznis

Zvanično je otvoren sedmi po redu Social Impact Award program u Srbiji koji pruža mentorsku i finansijsku podršku mladima u razvijanju inovativnih rešenja za probleme 21. veka!

Ukoliko želiš da osvojiš podršku za pokretanje i razvoj sopstvenih biznisa registruj se na sajtu Social Impact Award Serbia i prijavi svoju ideju.

Social Impact Award je jedan od najvećih internacionalnih programa za razvoj društvenog preduzetništva među mladima. Sprovodi se u 14 zemalja na tri kontinenta, a u Srbiji ga organizuje nevladina organizacija Razlivalište uz podršku Erste Banke, kompanije Vip mobile, kompanije SAP, Coca - Cola HBC Serbia, američke ambasade i ERSTE Fondacije.

Šta podrazumeva učešće u programu?

Svi timovi i pojedinci koji se prijave do 28. maja prolaze proces selekcije i ocenjivanje stručnog žirija. Na osnovu njihovih glasova 10 najboljih biznis ideja ulazi u finale. Finalisti/kinje zatim prolaze kroz period inkubacije - tri meseca intenzivnog rada na razvoju projekata sa dodeljenim mentorima i ekspertima (period od jula do septembra).

Svi finalisti imaće priliku da na zvaničnoj dodeli nagrada u novembru predstave finalne projekte na kojima su radili tokom perioda inkubacije, a tri najbolja tima očekuju sjajne nagrade:

  • 1500 evra početnog kapitala;
  • Nastavak mentorske podrške;
  • Poziv na SIA Summit koji okuplja pobednike programa iz celog sveta (ove godine održava se online).

Još jedan, četvrti tim koji bude imao najviše glasova publike takođe dobija nastavak mentorske podrške kao i poziv na SIA Summit.

Ko može da se prijavi?

Pravo na učešće imaju svi državljani i državljanke Srbije starosti od 15 do 30 godina (svi aplikanti moraju biti rođeni između 1991. i 2006. godine).

Projekti koji konkurišu ne smeju primiti formalnu start-up podršku pre konkurisanja. Pod formalnom start-up podrškom smatramo finansijsku podršku treće strane koja prelazi vrednost od 3.000 evra (anđeoske investicije, grantovi, nagrade..).

Projekti koji su se takmičili prethodnih godina, osim pobedničkih, mogu ponovo da konkurišu u 2021. godini ukoliko ispunjavaju ostale kriterijume.

Kako do prijave?

Ukoliko želiš da prijaviš svoju ideju, utičeš na svoje okruženje, da se razvijaš, ali i upoznaš nove ljude, to možeš učiniti putem ovog linka.

Za sve nedoumice i pitanja, budi slobodan/a da se obratiš Razlivališu putem njihove Instagram i Facebook stranice ili putem imejla: sara.cortan@razlivaliste.org. Više informacija o programu nalazi se na  OVOM sajtu.

Najnovije