Pokreni se arhiva

Poziv za saradnike/ce na projektu „KORAK“

Poziv za saradnike/ce na projektu „KORAK“

Da li je za tebe zabava učenje ili je za tebe učenje zabava?

Raspisan je javni poziv za još jedan tim, tim koji će raditi na realizaciji projekta „KORAK“ koji se realizuje u okviru programa „MLADI SU ZAKON“ za beogradski okrug uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta i podršku Omladinskog saveza Srbije.

U slobodno vreme najčešće igraš društvene igre sa porodicom/prijateljima i/ili pohađaš različite događaje (seminare, tribine, konferencije) i zaista uživaš u tome? Oduvek te je zanimalo kako se to organizuje, šta je sve neophodno uraditi i kako drugima organizacija takvih događaja polazi za rukom? Oduvek si želeo/la da i ti budeš deo jedne takve priče?

Ako je tvoj odgovor potvrdan na jedno od prethodnih pitanja, projekat „KORAK“ je prava prilika za tebe. Ako tvoj odgovor na prethodna pitanja pak nije potvrdan, ali su probudila znatiželju u tebi i interesovanje da se baviš jednom takvom organizacijom, ovo je prava prilika za tebe. Nastavi da čitaš.

Za potrebe realizacije projekta „KORAK“ raspisan je poziv za dve pozicije i to 2 saradnika/ce koji će biti zaduženi za organizaciju predavanja u celosti u saradnji sa Upravnim odborom i Generalnom sekretarkom, kao i za 15 saradnika/ca koji će raditi na realizaciji Večeri društvenih igara u celosti.

„KORAK“ je projekat koji je koncipiran tako da sa jedne strane zadovoljava potrebe za zabavom i druženjem, a sa druge strane i potrebe za učenjem i dodatnim usavršavanjem.

Počevši od 1. aprila, srednjoškolci/ke koji pohađaju srednje škole na teritoriji grada Beograda će imati priliku da učestvuju u Večerima društvenih igara koje će se održavati jednom mesečno, a koje će se sastojati od takmičarskog i netakmičarskog dela, kao i u predavanjima na veoma različite, ali veoma aktuelne teme, a koja će imati za cilj da nam pruže jednu dodatnu i vrlo konkretnu priliku za sticanje novih znanja, iskustava, ali i poznanstava.

Ukoliko si zainteresovan/a da učestvuješ u realizaciji jednog ovakvog projekta, ovo je prilika da se priključiš. U nastavku se nalaze prijavni formulari za obe pozicije.

Prijavni formular za saradnika/cu u organizaciji predavanja

Prijavni formular za saradnika/cu u organizaciji Večeri društvenih igara

Rok za prijavljivanje je 18. mart (23.59h).

Rezultati će biti objavljeni do 20. marta na UNSS sajtu, a prvi sastanak novoformiranog tima će biti održan do 25. marta tekuće godine o čemu će izabrani/e članovi/ice tima biti blagovremeno obavešteni.

Za sva dodatna pitanja obratite se na imejl adresu: office@unss.org.rs

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije