Pokreni se arhiva

Traži se volonter/ka za kratkoročni grupni volonterski projekat u Španiji!

Traži se volonter/ka za kratkoročni grupni volonterski projekat u Španiji!

Kratkoročni grupni volonterski projekat (bivši EVS), u trajanju od dva meseca, tačnije od 1. oktobra do 27. novembra 2018. godine, traži volontera/ku koji žele da dožive aktivno leto u San Fernandu, gradu na obali na samom jugu Španije, stvarajući nova iskustva i veštine i družeći se sa vršnjacima iz raznih delova Evrope! 

Iz Srbije se traži još jedan volonter/još jedna volonterka (pored dve već odabrane kandidatkinje), koji/a bi svoj volonterski period u Španiji provelo/la sa drugim volonterima iz ove prelepe zemlje, ali i Portugala, Ukrajine, Turske, Poljske i Italije. Tema ovog projekta su edukacija i  zaštita životne sredine, a neka od zaduženja volontera biće: učešće u edukativnim i praktičnim radionicama, obnova i održavanje zelenih površina i lokalnih retkih biljaka, kao i rad na očuvanju vodenih kanala u San Fernandu.

Učešće u ovom kratkoročnom volonterskom projektu je potpuno besplatno, a sve uslove učešća i više o samom projektu možeš pronaći ovde.

Zbog prirode projekta, troškovi vize za ovaj projekat nisu pokriveni (treba da proveriš da li imaš dozvolu boravka u Šengen zoni u dužini od 60 dana).

Svoju prijavu (u vidu CV-ja i motivacionog pisma na engleskom jeziku) pošalji na ltv@volontiraj.rs. Prijave su otvorene do ponedeljka, 3. septembra.

Preuzeto sa volontiraj.rs.

Fotografija preuzeta odavde.

Najnovije