Pokreni se arhiva

Internacionalnim takmičenjem “EESTech Challenge” do Minhena

Internacionalnim takmičenjem “EESTech Challenge” do Minhena
Internacionalno takmičenje studenata, poznatije kao EESTech Challenge, je takmičenje koje organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC. Tema ovogodišnjeg takmičenja je Internet of Things. 
IOT je sistem povezanih kompjuterskih, mehaničkih i digitalnih uređaja koji imaju sposobnost kontrole ostalih uređaja putem interneta. Ideja projekta je da se olakša svakodnevni život lakšim rukovanjem osvetljenja, ventilacije, grejanja, i to upravo pomoću interneta! 

Takmičari će biti studenti i činiće tim od svega tri člana. Pozivaju se studenti Elektronsog fakulteta u Nišu, Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu, Visoke tehničke škole u Nišu kao i naravno studenti osnovnih ili master studija. Studente čeka projekat koji se sastoji od lokalne i internacionalne runde. Lokalna runda će se održati u dvadeset i jednom evropskom gradu. Internacionalna runda je samim tim i finalna, te će se održati u Minhenu, maja 2019. godine.

Ako si zainteresovan/na, projekat će se održati od 15. do 17. marta 2019. godine na Elektronskom fakultetu u Nišu. Prijave traju do 10. marta. 

 Za više informacija možete posetiti zvanične naloge na: Instagram i Facebook. Prijavi se i ti klikom na ovaj link.

Izvor: Youth Vibes

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije