Pokreni se arhiva

Poziv za Erasmus+ trening: Togetherness from Nature

Poziv za Erasmus+ trening: Togetherness from Nature

Vega omladinski centar poziva omladinske radnike/ce na Erasmus+ trening Togetherness from Nature koji će se održati od 5. do 14. jula, u Češkoj!

Ukrajinská iniciativa Jižní Moravy z.s.organizuje trening Togetherness from Nature za omladinske radnike na temu održivog razvoja i zaštite životne sredine. 

Trening je kreiran za 15 omladinskih radnika/ca iz 5 različitih zemalja (Češka, Ukrajina, Srbija, Rumunija i Grčka). Ukoliko te zanima tema održivog razvoja i zašita životne sredine, želiš da učiš i razvijaš svoje veštine, a u isto vreme se povežeš sa još 15 mladih u Evropi i upoznaješ nove kulture, ovo je pravi trening za tebe!
Tražimo 3 omladinska radnika/ce starija/e od 22 godine i koja su spremna da odu na trening koji nudi jedinstveno iskustvo potpunog isključenja od online sveta i povezivanja sa ljudima dok zajedno žive i kreiraju eko centar u prirodi.

Bitno: potrebno je da budeš u speman/a da učestvuješ na celokupnom projektu što znači da postoji mogućnost da budeš budeš lider grupe na omladinskoj razmeni koja će se održati u Češkoj u periodu 20-31.8.2019.godine.

Troškovi smeštaja, hrane i organizacije su pokriveni 100%, a troškovi puta u visini do 275 evra. Troškovi participacije iznose 50 eura.

Vega OC se obavezuje da pruži podršku učesnicima pre, tokom i nakon projekta, kao i da ih pripremi za isti. Više informacija o treningu možeš pronaći ovde.

PRIJAVA se vrši popunjavanjem upitnika klikom na sledeći link, a prijave su otvorene do 27. maja.

Za dodatna pitanja, slobodno pišite na: vegayc.youthmobility@gmail.com

Fotografija je preuzeta sa sajta Pixabay.

Najnovije