Pokreni se arhiva

Omladinska razmena u Španiji: Beauty and the Beast

Omladinska razmena u Španiji: Beauty and the Beast

Poziv za učesnike na Erasmus+ omladinsku razmenu Beauty and the Beast koja će se održati od 30. jula do 6. avgusta u Malagi (Španija)! Rok za prijavu je 16. jun!

Omladinska organizacija Intercambia organizuje omladinsku razmenu Beauty and the Beast na temu rodne ravnopravnosti na kojoj će učestvovati mladi iz Španije, Bugarske, Francuske i Srbije.

Ako te zanima tema rodne ravnopravnosti a želiš da učiš kroz radionice, igre i druženje sa jos 23 vršnjaka iz različitih zemalja, prijavi se!

Intercambia traga za 6 mladih osoba između 15 i 17 godina koji žive u Beogradu ili okolini.

Omladinske razmene Erazmus+ programa podrazumevaju učenje u okviru neformalnog obrazovanja i razmenu iskustva sa grupama drugih mladih ljudi sličnih interesovanja iz različitih zemalja.

Troškovi smeštaja, hrane i organizacije razmene su pokriveni 100%, a troškovi puta u visini do 360 evra.

Prednost imaju mladi koji su motivisani i spremni da uče o temi, različitim kulturama, strane jezike itd. Kao i da budu aktivni na projektu!

Vega omladinski centar se obavezuje da pruži punu podršku učesnicima pre, tokom i nakon projekta, kao i da ih pripremi za isti. Mladi će imati punoletnu omladinsku lideru koja već godinama radi sa decom i mladima.

Prijava se vrši popunjavanjem upitnika do 16. juna dostupnog OVDE. Pripremni sastanak će se održati između 17. i 21. juna.

Roditelji i zainteresovana omladina su slobodni da nas kontaktiraju putem telefona ili mejla za više informacija.

Ako želiš da saznaš više o ovom i drugim Erazmus+ projektima, piši nam na vegayc.youthmobility@gmail.com.

Više o samom programu vidi OVDE.

Fotografija je preuzeta odavde.

Najnovije