Pokreni se

Otvorene prijave za edukativni program ,,CSR PRAKSA”

Otvorene prijave za edukativni program ,,CSR PRAKSA”

Želiš da naučiš više o konceptu društveno odgovornog poslovanja i održivom biznisu? Smatraš da savremeni način poslovanja treba da bude više svestan uticaja koji ostvaruje na društvo i planetu i da je koncept održivog razvoja važan? Ovo je prilika da iz prve ruke čuješ iskustva vrhunskih stručnjaka na ove teme, a istovremeno stekneš i praktično iskustvo! 

Pozivamo te da učestvuješ u CSR praksi, programu Foruma za društveno odgovorno poslovanje za mlade, koji već treću godinu zaredom organizuje edukacije mladh na ove teme.

Program CSR se sastoji iz edukativnog i praktičnog dela, koji ti pomažu da stečeno znanje primeniš na konkretne zadatke. Program je namenjen studentima završnih godina osnovnih studija, studentima master studija, kao i mladim diplomcima koji su u potrazi za prvim radnim iskustvom.

Predavači na program su eksperti iz kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje.

Kako program funkcioniše?

Ukoliko budeš izabran/a kao jedan od 20 učesnika/ca, dobićeš priliku da, u prvom delu programa, u toku mesec dana, budeš deo jedinstvenog edukativnog programa kojim stičeš teorijska i praktična znanja. Pružiće ti se prilika da slušaš predavanja i prisustvuješ radionicama eksperata i praktičara, odnosno, predstavnika kompanija članica Foruma.

Budi slobodan/na da postavljaš pitanja, istražuješ i smišljaš nove načine rešavanja problema jer te na kraju čeka projektni zadatak i prilika da predstaviš svoja razmišljanja na izabranu temu.

Ukoliko uspešno završiš edukativni deo, dobijaš i sertifikat o učešću!

Šta dalje?

Najbolji kandidati/kinje dobiće priliku da steknu praktično iskustvo kroz uključivanje u aktuelni projekte Foruma za odgovorno poslovanje i/ili kompanija koje žele da učestvuju u programu. Kandidati/kinje će biti izabrani nakon uspešno završenog edukativnog dela, na osnovu završnog zadatka, motivacije i interesovanja.

Ukoliko budeš deo drugog dela programa dobićeš priliku da:

  • Stekneš praktično iskustvo radeći na projektima, uz simboličnu novčanu nadoknadu;
  • Posvetiš se ličnom i profesionalnom razvoju uz dodeljenog mentora iz poslovnog sektora, sa kojim ćeš održavati kontakt i sastajati se jednom mesečno;
  • Komuniciraš i sarađuješ sa vodećim kompanijama, domaćim organizacijama i institucijama, kao i međunarodnim organizacijama;

Nakon uspešno realizovane prakse, dobićeš potvrdu.

Kako da se prijaviš?

Ukoliko ti ovo zvuči zanimljivo i voleo/la bi da stekneš nova znanja i iskustva, očekujemo tvoju prijavu. Prijavi se do 19. septembra putem OVOG LINKA.

Za prijavu će biti potrebno da odgovoriš na nekoliko kratkih pitanja, da priložiš svoj CV i motivaciono pismo. Za više informacija, poseti sajt, a ukoliko imaš dodatna pitanja, budi slobodan/na da pišeš na mejl: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

Najnovije