Lični razvoj

Hoću - Neću baš taj fakultet

Hoću - Neću baš taj fakultet

Univerzitet Metropolitan te poziva na Konferenciju HOĆU - NEĆU baš taj fakultet, u okviru koje će se predstaviti i Univerzitet Metropolitan sa svoja tri akreditovana fakulteta iz IT-a, menadžmenta i dizajna.

Radionice koje organizuje Univerzitet Metropolitan su: Društvene mreže i novi načini promocije koju će voditi uspešna stipendistkinja i studentkinja četvrte godine sa Fakulteta za menadžment, Sanja Šunjevarić. Na ovoj radionici imaćeš priliku da naučiš više o digitalnom oglašavanju i društvenim mrežama. Ukoliko ti je zanimljivo pokretanje sopstvenog biznisa ili  želiš da saznaš kako nastaju sponzorisane objave koje se svakodnevno viđaju na društvenim mrežama i kako zarađuju influenseri– dobrodošao/la si! Pored toga, imaćeš priliku da osmisliš reklamu koja će privući pažnju na društvenim mrežama. Zatim će radionica iz oblasti informacionih tehnologija biti održana na aktuelnu temu o kriptovalutama koje su uzele maha i koje su zastupljene u celom svetu.

Takođe će biti održane i radionice u vezi sa dizajnom – radionica Kreiraj vizual na kojoj će se govoriti sa kojim alatima se dizajneri služe u izradi vizuala, kojim tehnikama i programima, koji oblici imaju najjače dejstvo na čoveka i zašto, a koje boje igraju glavnu ulogu. Radionicu o kreiranju vizuala će držati Nataša Ilići, diplomirani student FDU-a i saradnik u nastavi na više predmeta iz oblasti dizajna.

Druga radionica iz oblasti dizajna se odnosi na komunikaciju vizualima pod nazivom Slika govori 1000 reči, a koju će držati profesorka Fakulteta digitalnih umetnosti Marija Radosavljević, koja je uspešna grafička dizajnerka sa višegodišnjim iskustvom. 

Radionice će biti interaktivnog tipa, gde nije potrebno predznanje. Takođe za sve prisutne srednjoškolce UM je pripremio i specijalne nagrade iznenađenja. Za kraj svakog dana planirana je i zabava u vidu tematskih žurki, kako bi sa poznanicima ovog divnog događaja nastavio/la druženje.

Konferencija HOĆU-  NEĆU baš taj fakultet se održava u dva termina – od 1. februara do 3. februara i od 15. februara do 17. februara 2020. godine u Sokobanji, hotelu Banjica.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije