Lični razvoj

Tražiš posao? Dođi na Job Fair

Tražiš posao? Dođi na Job Fair

Job Fair Intership je sajam poslova i stručnih praksi za studente, diplomce i postdiplomce koji se održava u prostorijama Elektronskog fakulteta u Nišu.

Cilj sajma je da studentima olakša put do željenog posla, prakse ili stručnog usavršavanja i poveže ih sa kompanijama koje će na ovaj način dobiti mlad, motivisan i pre svega, stručan kadar.

Organizovanjem ovog sajma zapošljavanja i stručnih praksi, BEST studentima pruža podršku prilikom nalaženja posla. Traženje kvalitetnog radnog mesta je svakako važan deo života svakog studenta. Na univerzitetima u zemlji godišnje diplomira veliki broj mladih entuzijasta, sa velikim ambicijama i motivacijom za rad. Cilj je da se ti mladi ljudi povežu sa kompanijama kako bi izgradili uspešne karijere.

Mladima će se pružiti prilika da nađu posao ili stručnu praksu, tako što ce im se omogućiti direktan kontakt sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja, a ujedno i dati mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem biografija (CV-a). U isto vreme, Job Fair pomaže i kompanijama tako što im obezbeđuje visoko kvalifikovan kadar, kao i bazu podataka sa biografijama studenata koji su posetili sajam ili ostavili CV preko zvaničnog sajta Job Fair-a

Sajam će se održati 2. i 3. marta 2020. godine, a možeš se prijaviti ovde

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta.

Najnovije