Lični razvoj

KOMS razgovor iz toplog kreveta

KOMS razgovor iz toplog kreveta

Krovna organizacija mladih Srbije organizuje razgovor uživo sa svima vama koji sedite kod kuće! Video razgovor biće održan u ponedeljak, 30. marta 2020. godine sa početkom u 12 časova. 

Tada ćeš moći da dobiješ odgovore na sva pitanja: Kako funkcioniše KOMS rad od kuće? Na koji način da se zabaviš? Da li možeš da se volonterski angažuješ tokom vanrednog stanja? 

Razgovor uz kafu biće organizovan na Fejsbuk stranici KOMS-a u okviru lajv prenosa. Prvu kafu će kuvati generalni sekretar KOMS, Stefan Đorđević, a ovo će biti idealna prilika da sa njim pričaš o svemu što te zanima i o aktivnostima koje će KOMS sprovoditi samostalno ili u saradnji sa partnerima: NAPOR - Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog radaNacionalna Kancelarija za mladeOPENS 2019 - Omladinska prestonica Evrope Novi SadMladi istraživači SrbijeSavez Izviđača Srbije i СКОНУС | SKONUS | SCSU.

U okviru ovog događaja možeš postaviti svoja pitanja i unapred, a Stefan će se potruditi da odgovori i na njih i na ona koja budu pristizala u toku lajv prenosa. Navedene teme su samo okvir u kome će se voditi razgovor, budi slobodan/a da postaviš pitanja i van ovog okvira.

Tekst i fotografija preuzeti sa odavde.

Najnovije