Lični razvoj

Jedan na jedan MBA onlajn događaj

Jedan na jedan MBA onlajn događaj

Da li imaš potrebu da se razvijaš i postaneš poslovni/a lider/ka? Sada je pravo vreme da investiraš u tvoju buduću karijeru i proširiš mrežu profesionalnih kontakata – a da ne iskoračite iz tvog doma.

U dinamičnim vremenima obrazovanje je najbolja investicija. Access MBA nastavlja da pomaže budućim poslovnim liderima da izgrade čvrstu i održivu karijeru pohađajući vrhunske međunarodne MBA i EMBA studije. Osiguraj tvoj napredak uz MBA diplomu! 

Pridruži se besplatnom MBA onlajn događaju i razgovaraj sa predstavnicima vrhunskih poslovnih škola širom sveta. Na događaju možeš da saznaš kako ti MBA diploma omogućava pristup najvišim menadžerskim pozicijama i daje priliku za međunarodnu karijeru.

Kada?

Događaj se održava u četvrtak, 2. jula 2020. godine na onlajn platformi za sastanke Advent Connect.

Šta te očekuje?

  • Razgovaraćeš o tvojim aspiracijama sa direktorima MBA studija na interaktivnim video sastancima;
  • Istražićeš vodeće poslovne škole širom sveta – ESCP Europe, ESMT-Berlin, IESE Business School, Rotterdam – Erasmus, Vienna University, Vlerick, University of Tampa, Bucharest University of Economics, Nottingham Trent, Sauder School of Business i druge;
  • Saznaćeš kakva je atmosfera na MBA studijama i možeš da osvojiš besplatnu posetu poslovnoj školi u terminu koji ti odgovara;
  • Access MBA tim konsultanata daće ti sveobuhvatne smernice;
  • Možeš da osvojiš ekskluzivni pristup Access MBA i EMBA Vodiču 2020;
  • Osvoji besplatnu posetu univerzitetskom kampusu po izboru u koje god vreme ti pogoduje;
  • Dobićeš pristup fondu za stipendiranje MBA programa vrednom više od dva miliona evra;
  • Osvojićeš besplatan vaučer za vodeći portal za digitalno učenje – DigitalEdu.

Diploma MBA studija je u svetu najšire priznata diploma poslovnih studija, što poslovnim stručnjacima omogućava da rade na visokim upravnim položajima, ostvare veći prihod i posluju na globalnom nivou. Učestvovanjem u međunarodnom MBA programu proširićeš svoju mrežu poznanstava, povećati izglede za napredovanje u karijeri i dobiti prilike da svoje preduzetničke ideje pretvoriš u poslovne poduhvate.

Prijava je besplatna, a možeš se prijaviti na ovom linku. 

Ako se prijaviš najmanje 10 dana pre MBA skupa, dobićeš procenu profila i priliku za lične konsultacije koje će ti pomoći da odrediš koji je MBA program najpogodniji za tebe.

Najnovije