Lični razvoj

Do karijere bez barijere

Do karijere bez barijere

In Centar se pridružio inicijativi Karijera nije na pauzi koju su pokrenuli Miloš Arambašić i Puzzle Software. Poslednja dva meseca aplikacija MatchAbout postala je centar karijernih zbivanja, kao i generator ponuda za posao, posebno u svetlu aktuelne situacije izazvane pandemijom.

Kao organizacija koja pruža podršku preduzetništvu, ličnom i profesionalnom razvoju, In Centar u okviru ovog poduhvata organizuje edukacije i edukativne događaje. Kroz njihove aktuelne programe možeš pronači podršku ukoliko želiš da promeniš posao ili pronađeš dodatni.

Kroz tri sesije moći ćeš da se upoznaš sa tim kako da tvoj CV ostavi utisak baš kakav želiš i da te postavi na vrh liste kandidata, kako da se postaviš na razgovoru i kako da izbegneš neprijatne situacije, kako da na najbolji način koristiš društvene mreže kao alat da dođeš do najbolje ponude za posao.

Moderator panela biće Bojan Tomić koji će tokom tri nedelje ugostiti neke od najboljih stručnjaka u oblasti ljudskih resursa i karijernog razvoja iz zemlje i okruženja. 

Prva panel sesija

Gost prve sesije panela Karijera za čas biće Jelena Kurjak, koordinatorka programa Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu. Jelena iza sebe ima višegodišnje iskustvo u karijernom savetovanju i stručnoj i profesionalnoj orijentaciji i sa tobom će podeliti sve tajne i cake pisanja besprekornog CV-ja.

Druga panel sesija

Gost druge sesije panela biće Milica Malešević, samostalna HR konsultantkinja, biznis trenerica i ICF kouč. Milica će sa svim učesnicima podeliti svoje bogato iskustvo u radu kada je karijerno savetovanje u pitanju, kako da ostaviš najbolji utisak na razgovoru za posao, prevaziđeš tremu ili da se istakneš u odnosu na druge kandidate.

Treća sesija panela

Gost treće sesije panela biće Bojana Perović, direktorka i osnivačica agencije Minuta Consulting. Na ovoj panel sesiji moći ćeš da saznaš sve što ti treba o efikasnom korišćenju LinkedIn mreže kao alata za umrežavanje i dolazak do najboljih ponuda za posao. Kao ekspert u karijernom savetovanju Bojana će ti pomoći da LinkedIn i portale za zapošljavanje koristiš maksimalno efikasno. 

Događaj će se održati u utorak, 23. juna sa početkom u 18 časova, a možeš se prijaviti putem imejla: info@incentar.org

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta.

Najnovije