Lični razvoj

Kakve su perspektive inovativnog društva danas?

Kakve su perspektive inovativnog društva danas?

 

Konferencije preko Zoom-a, rad od kuće ili samo strimovanje muzičkih festivala putem društvenih mreža su postali tvoja nova realnost? Interesuju te inovacije i kako mogu da utiču na društveni život, politiku, poslovanje? Mlad/a si, član/ica nevladine, studentske organizacije ili političke partije? Onda je serija PolitKAS debata pravo mesto za tebe.
Pridruži se PolitiKAS debati u utorak, 13. oktobra na Zoom platformi od 17 časova i 30 minuta kada će se razgovarati na temu: Inovativno društvo danas: Mogućnosti i perspektive sa Srđanom Verbićem, bivšim ministrom prosvete i suosnivačem Opservatorije društvenih inovacija (ODI) i gostom iz EU, a debatu će moderirati Lana Avakumović iz Portala Talas. 
Prijave su obavezne na imejl: politikas@bos.rs (pošalji svoje ime i prezime, ime organizacije, fakulteta ili političke stranke i kaži zbog čega ti je ova tema interesantna). Broj mesta je ograničen, a svi prijavljeni će dobiti putem imejla pristupne podatke.
Fondacija Konrad Adenauer i Beogradska otvorena škole već 11 godina organizuju obrazovni program PolitiKAS za aktiviste organizacija i članova stranaka desnog centra.
Pandemija i život prilagođen novoj normalnosti doneli su sa sobom i drugačije formate razmene iskustava i obrazovanja. Prepoznata je važnost uključivanja šire društvene zajednice u razgovor koji okuplja aktere različitih stavova i u saradnji sa Fondacijom Eduardo Frei iz Holandije pripremljena je serija debata, u oktobru i novembru, koje se odnose na naš život u izmenjenom kontekstu.
Više informacija pronađi ovde.

 

Najnovije