Lični razvoj

Zelenom idejom obezbedi podršku za tvoj biznis

Zelenom idejom obezbedi podršku za tvoj biznis

Imaš ideju kako da doprineseš kvalitetu životne sredine ili smanjenju potrošnje prirodnih resursa? Ako je odgovor potvrdan, onda je ovo poziv za tebe.

Istraživanja predviđaju da do 2025. godine više od 1.8 milijarde ljudi neće imati pristup pijaćoj vodi, dok će trenutne rezerve nafte biti dovoljne da zadovolje zahteve samo u narednih 46 godina, ako uzmemo u obzir trenutnu potrošnju.

Ovde na scenu stupaju clean-tech koncept i tvoje zelene ideje! Clean technology/čista tehnologija je svaki proces, proizvod ili usluga koji smanjuje negativne uticaje na životnu sredinu značajnim poboljšanjima energetske efikasnosti, održivom upotrebom resursa ili aktivnostima zaštite životne sredine.

Impact Hub Beograd smatra da ulaganje u ovu oblast ima ogromnu važnost i zato je prolećni Demo dan 2021. godine rezervisan za clean-tech startape. 

O čemu se radi?
Ukoliko si osnivač/ica startapa u najranijoj fazi ili entuzijasta u oblasti clean-techa i razmišljaš o pokretanju preduzetničkog poduhvata, predlažemo ti da se prijaviš za ovaj događaj. Na clean-tech radionici imaćeš priliku da od predstavnika industrijskih lidera u direktnom razgovoru čuješ više o problemima sa kojima se suočavaju kao kompanije ili na nivou industrije, a u vezi sa emisijom zagađenja, otpadom i sličnim problemima. Ovakve informacije iz prve ruke pomoći će ti da usmeriš svoje razmišljanje ili već postojeća rešenja ka rešavanju realnih problema. 
Nakon ovog događaja, koji će biti održan 18. marta sa početkom u 13 časova, najbolji timovi će imati priliku da budu deo online bootcamp-a tokom kojeg će steći potrebna znanja za oblikovanje svojih ideja u održive i skalabilne biznis modele. Odlična vest je i da, nakon programa najbolje ideje obezbediće finansijska sredstva za započinjanje biznisa.

Agenda događaja nalazi se na ovom linku. 

Ne moraš biti spreman/a za investiranje da bi učestvovao/la, prijavi se i upoznaj svog investitora!

Prijave su otvorene do 15. marta, a možeš se prijaviti ovde.

Najnovije