Lični razvoj

Informiši se o studiranju u inostranstvu

Informiši se o studiranju u inostranstvu

Nemestic Studio te poziva na besplatne konsultacije o studiranju u inostranstvu i stipendijama na fakultetima iz oblasti, marketinga, mode, ekonomije, filma, televizije, dizajna, vizuelnih umetnosti, menadžmenta u Salonu u Radničkoj u Novom Sadu, 31. januara 2020. godine sa početkom u 16 časova. 

Sprovešće te i kroz kraću prezentaciju fakulteta koje zastupaju, programima studija, kao i aktuelnim stipendijama. Imaćeš priliku da na licu mesta saznaš: detalje o neophodnim dokumentima koje je potrebno prikupiti za osnovne ili master studije, letnje kurseve, koliki su troškovi života, na koji način da se najbolje pripremiš i šta je neophodno za pripremu portfolia i slično.

Upoznaće te sa: Institutom Marangoni, Polimodom, Evropskim Institututom za dizajn IED, Domus Akademijom, Evropskom školom ekonomije ESE, Novom Akademijom lepih umetnosti NABA, John Cabot Univerzitetom, Budapest Metropolitan Univerzitetom i mnogim drugim.

Ukoliko razmišljaš o odlasku na studije u inostranstvo, dvoumiš se ili nisi siguran koji program ili fakultet je idealan za tebe, iskoristi ovu jedinstvenu priliku u Novom Sadu. Na najbolji način preneće se iskustva i utisci.

Ulaz na konsultacije je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možeš poslati na mejl studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili ovde, putem zahteva. 

Tekst je preuzet odavde

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije