Lični razvoj

Saznaj sve o studiranju u inostranstvu

Saznaj sve o studiranju u inostranstvu

Nemestic Studio te poziva na još jednu od besplatnih konsultacija o studiranju u inostranstvu i stipendijama na fakultetima iz oblasti, marketinga, mode, filma, dizajna, vizuelnih umetnosti i menadžmenta u coworking centru Smart Office u Beogradu, 12. februara 2020. godine sa početkom u 17 časova. 

Ukoliko razmišljaš u pravcu odlaska na studije u inostranstvo, želiš da svoje školovanje nastaviš u nekoj drugoj zemlji, dvoumiš se ili nisi siguran/na koji program ili fakultet je idealan za tebe, iskoristi ovu jedinstvenu priliku i zatraži odgovore na sva željena pitanja.

Nezaobilazna stavka svakog studenta u inostranstvu jesu troškovi i mesto stanovanja. Uz konsultante saznaj koliko ti je novca zaista potrebno za život i studije i kako se pripremiti za odlazak na vreme. Pričaće se o svim otvorenim konkursima za stipendije i načinom apliciranja. Preneće ti se i iskustva studenata koji su završili studije u inostranstvu, a neki od njih i imaju već uspešne internacionalne karijere.

Bićeš upoznat/a i sa fakultetima i školama jezika sa kojima Nemestic studio ima saradnju: Instituto Marangoni, Polimodu, Evropski Institutuza dizajn IED, Domus Akademiju Novu Akademiju lepih umetnosti NABA, John Cabot Univerzitet i mnogi druge.

Ulaz na konsultacije je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možeš poslati na mejl studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije