Lični razvoj

Učestvuj na karijernom ćaskanju

Učestvuj na karijernom ćaskanju

Ako imaš želju da se u opuštenoj atmosferi upoznaš sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti, prijavi se za učešće na Karijernom ćaskanju koje organizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Događaj će se održati u sredu, 26. februara 2020. godine sa početkom u 16 časova u Naučno-tehnološkom parku Beograd na Zvezdari.

Biće to sjajna prilika da se informišeš i čuješ savete od zaposlenih u različitim kompanijama, da razjasniš nedoumice, da saznaš kakve su mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima.

Inspirativni sagovornici pomoći će ti savetima kako da ideje pretočiš u inovacije i uputiće te u specifičnosti razvoja karijere u ovoj dinamičnoj oblasti. Događaj je namenjen studentima završnih godina svih nivoa studija na Univerzitetu u Beogradu koji su zainteresovani za razvoj karijere u razvojno-tehnološkim i startap kompanijama koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd. Kompanije čiji predstavnici učestvuju na ovom događaju su: Gimatic Balkan, UrbiGo, MDPI d.o.o., Novelic d.o.o, Digital worx d.o.o, Bloxico Software Solutions, Teodesk, Logik Bgrd d.o.o.

Prijavljivanje studenata za Karijerno ćaskanje sa članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd, obavlja se do 22. februara popunjavanjem prijavnog upitnika ovde.

Karijerno ćaskanje sa kompanijama članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd predstavlja aktivnost Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta koja ima za cilj bolje povezivanje studenata i poslovnog sveta, promociju inovacionih delatnosti i inovacionog preduzetništva kod naših studenata i jačanje vidljivosti i otvorenosti kompanija koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd za obavljanje stručne prakse studenata i zapošljavanje mladih diplomiranih studenata i mladih istraživača.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde.

Najnovije