Lični razvoj

Uključi se od kuće: Volontiraj u inostranstvu

Uključi se od kuće: Volontiraj u inostranstvu

Volonterski centar Vojvodine (VCV) te poziva da prisustvuješ onlajn info sesiji koja će se održati u ponedeljak, 6. aprila sa početkom u 17 časova i 30 minuta.

Tema info sesije je evropski program za volontiranje Evropske Snage Solidarnosti (više poznat kao bivši EVS), u okviru kog je VCV jedna od akreditovanih organizacija za slanja volontera/ki iz Srbijie kao i za prijem volontera/ki iz inostranstva.

Na sesiji ćeš moći da čuješ nešto o ovom programu, koji omogućava mladima uzrasta od 18 do 30 godina da provedu od 14 dana do 14 meseci u inostranstvu, na volonterskom projektu.

Pored praktičnih detalja (kako učestvovati, gde je moguće ići, kakva je finansijska podrška za volontere i još mnogo toga), imaćeš priliku da dobiješ korisne savete o tome kako tražiti pravi ESC projekat za tebe, kao i da čuješ priču jednog ESC volontera iz Srbije koji svoj ESC provede u Španiji.

Biće ostavljen i prostor za pitanja kako bi saznao/la još korisnih informacija. 

Domaćice sesije će biti Frančeska (koordinatorka programa za dugoročno volontiranje u VCV-u) i Muriel (ESC volonterka iz Švajcarkse VCV-a).

Učešće na info sesiju je besplatno i odlična je prilika da počneš da maštaš o tome gde ćeš putovati, odnosno, šta ćeš raditi nakon kućne izolacije. 

Kako da se priključiš sesiji, prati na ovom sajtu, odakle su preuzeti i tekst i fotografija. 

Najnovije