Lični razvoj

U-Report MeetUp

U-Report MeetUp

OPENS i UNICEF Srbija pripremili su U-Report MeetUp za sve mlade koji žele da saznaju šta je to U-Report i na koje načine mogu da zauzmu aktivniju ulogu u društvu. Sada kad smo kod kuće i pitamo se kako sve možemo da doprinesemo, dobro je vreme da napravimo brzi pregled mogućih aktivnosti kako u okruženju tako i onlajn.

U-Report MeetUp je namenjen mladima iz cele Srbije, pre svega srednjoškolcima od 15 i više godina, kojima je potreban uvod u teme aktivizma i uključivanja u zajednicu, ali i svima onima koji do sad nisu imali prilike da se uključe ili pak nisu znali kako to da učine.

U-Report MeetUp se održava 15. aprila u 17 časova i 30 minuta i možeš da se prijaviš popunjavanjem ovog upitnika.

Održaće se na Zoom platformi i ne podrazumeva nikakve troškove. Smernice za priključivanje biće ti poslate putem imejla. 

Prijave su moguće najkasnije do 14. aprila. 

Za dodatne informacije možeš da se obratiti imejlom Dobrili dobrila@opens2019.rs i Aleksandri aandjelic@unicef.org.

Ova inicijativa je nastala u saradnji OPENS-a i UNICEF-a u želji da mladi imaju uvid u neophodna znanja da se informacije i načini učešća, sa osvrtom na onlajn načine, približe mladima dok su na snazi neophodne mere prevencije i boravak kod kuće, ali i da ostanu dostupna i primenljiva na duge staze.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije