Lični razvoj

Iskustvom iz prošlosti do ideja u budućnosti

Iskustvom iz prošlosti do ideja u budućnosti

Ako želiš da osvestiš neki problem, situaciju, izazov koji se desio u prošlosti, trenutno traje, a možeš da ga očekuješ i u budućnosti, pridružite se ovoj inovativnoj i jedinstvenoj onlajn radionici u organizaciji Novosadskog edukativnog centra

Na ovoj onlajn radionici uz pomoć koučing alatke The Coaching Game Points of You ti sam/a dolaziš do odgovora na postavljena pitanja:

 

  • Šta se to desilo u prošlosti?
  • Šta je to što se trenutno dešava i koje mogućnosti se javljaju u budućnosti?

Uz pomoć inovativnih alata dolaziš do novih uvida, novih perspektiva jer igrajući se i spajajući reči i fotografije, aktiviramo obe hemisfere.

Radionicu vodi Aleksandra Domić, Points of You Praktičar. Osnovala je Cenar za edukaciju GamePlan gde konstantno radi na stvaranju novih, kreativnih POY radionica. Smatra da Points Of You alati povezuju ljude.

Radionica Banke Vremene jedna je od aktivnosti u sklopu projekta OPENS Banka vremena koji je podržan od strane OPENS 2019 - Omladinska prestonica Evrope Novi Sad i namenjena je mladima do 30 godina.

Radionica se održava u subotu, 16. maja od 10 časova putem Zoom aplikacije. Učestvovanje na radionici se ne naplaćuje, ali prijava je obavezna putem ovog linka. 

 

Tekst i fotografija preuzeti su odavde. 

Najnovije