Lični razvoj

Kako da radiš na svojoj karijeri tokom perioda neizvesnosti?

Kako da radiš na svojoj karijeri tokom perioda neizvesnosti?

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva te da se uključiš na Zoom kaficu i razgovaraš sa Milenom Milićević, konsultantkinjom i preduzetnicom o značajnoj temi za studente: Kako da radiš na svojoj karijeri tokom perioda neizvesnosti? 

Zoom druženje je planirano za petak, 8. maj od 13 časova. 

Poslednjih meseci pandemija je nezapamćeno uticala na čitav svet i na ljude svih starosnih grupa i na privrede svih država. Činjenica je da kada se budemo vratili društvenom životu i timskom radu u našim organizacijama, firmama i fakultetima, ništa zapravo neće biti isto. Tokom ovog susreta saznaćeš šta se promenilo u sektoru obrazovanja i na tržištu rada kao i šta to znači za tvoju karijeru?

Neizvesnost i kriza otvaraju prostor za rast i uče nas prilagođavanju, ali nisu prijatne kada se suočimo sa njima neočekivano. Zato je važno da se govori o izazovima sa kojima se suočavaju mladi ljudi kada studiraju i kada traže posao. U novim okolnostima ove spoznaje postaju posebno značajne da bi bio/la zadovoljni sobom i postigao/la željeni rezultat.

Potrebno je da se prijaviš najkasnije do petka 8. maja do 9 ujutru putem ovog linka. 

Milena Milićević je završila Master studije filologije na Univerzitetu u Beogradu i Master studije menadžmenta na Univerzitetu u Kembridžu. Radi kao konsultantkinja za digitalnu transformaciju i sertifikovana je među prvih 20 stručnjaka u Srbiji za digitalnu transformaciju u projektu Privredne komore Srbije i Privredne komore Austrije. Pomaže kompanijama da ostvare poslovni rast i izađu na međunarodna tržišta uz tehnologije budućnosti i posvećene timove. Osnovala je neprofitnu organizaciju INAT centar (Innovation Attitude Centre). Centralni godišnji događaj je INAT samit, posvećen informacionim tehnologijama i inovacijama.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije