Lični razvoj

Koliko je praksa značajna za studente?

Koliko je praksa značajna za studente?

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva te da se uključiš na Zoom kaficu i razgovaraš sa Anom i Jelenom o tome šta znači praksa za studenta i koliko su prakse značajne. Razgovor će se održati u utorak, 19. maja u 12 časova. 

Da li sve češće razmišljaš:

  • Na završnoj sam godini, trebalo bi da pronađem praksu, ne znam odakle da počnem?
  • Šta znači aktivna potraga za radnim iskustvom u struci?
  • Šta mogu da očekujem od prakse, a šta ne?

Prijavi se najkasnije do utorka 19. maja do 9 časova popunjavanjem ovog upitnika. 

Inspirisan interesovanjem za temu kako do prakse, Centar je odlučio da treće onlajn druženje provedeš u razgovoru sa karijernim savetnicama Anom i Jelenom. Obe imaju više od deset godina iskustva u organizovanju praksi u saradnji sa različitim kompanijama, u procesima predselekcije kandidata i CV klinikama. One će se potruditi da pruže odgovore na sva tvoja pitanja koja postaviš kroz formular za prijavu.

Jelena Kurjak radi na poziciji koordinatorke programa informisanja i savetovanja. Takođe, razgovara sa studentima o radnoj biografiji, pripremi za intervju za posao/praksu, mogućnosti za stipendiranje i ostalim temama koje se tiču razvoja karijere tokom studija.

Ana Janković Barović je koordinator programa karijernog obrazovanja i psihoterapeut. Bavi se karijernim i psihološkim savetovanjem studenata i uspešno vodi kurs Veštine upravljanja karijerom.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 


Najnovije