Lični razvoj

Besplatne radionice Centra E8

Besplatne radionice Centra E8

Centar E8 nastavlja sa svojim onlajn aktivnostima i prilagođenim radionicama Programa Y. Ukoliko do sada nisi imao/la prilike da prisustvuješ nekoj od radionica, Centar E8 nastavlja sa onlajn programom!

Ako si zainteresovan/a za kreativan i inovativan pristup temama poput prevencije rodno zasnovanog nasilja (ali i ostalih oblika nasilja), promocije zdravih životnih stilova i mentalnog zdravlja, radionice će ti sigurno biti zanimljive, poučne i korisne!

Radionice će se realizovati tri puta nedeljno, ponedeljkom sredom i petkom od 18 časova, a prijave će biti otvorene do 17 časova, odnosno, sat vremena pred početak radionice.

Neke od realizovanih radionica bile su na temu roda, nasilja, etiketiranja i ciljeva u životu. 

Program Y je već godinama jedan od najpopularnijih programa Centra E8, a realizovane radionice uvek bude dodatno interesovanje kod učenika, ali i profesora i roditelja. Pred tobom se nalazi prilika da radionice pohađaš besplatno. 

Centar E8 aktivnost sprovodi u okviru projekta Inicijativa mladića YMI – Young Men Initiative: Muškarci i dečaci kao partneri u promovisanju rodne ravnopravnosti i rešavanju pitanja ekstremizma i nasilja među mladima na Zapadnom Balkanu, koji je podržan od strane CARE International Balkans, Austrijske razvojne saradnje i Oak fondacije.

Raspored radionica i prijave nalaze se na ovom sajtu.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

 

 


Najnovije