Lični razvoj

Kako da se predstaviš poslodavcu na najbolji način?

Kako da se predstaviš poslodavcu na najbolji način?

Muči te trema pri predstavljanju na razgovoru za posao ili praksu? Nisi siguran/a kako da se pripremiš za konkurisanje kod poslodavca?

Učestvuj na onlajn druženju koje organizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Na novom Zoom druženju postavi sva pitanja i porazgovaraj sa karijernom savetnicom Marijom Jovanović. Razgovor će se održati 16. juna sa početkom u 12 časova. 

Marija radi na poziciji koordinatora saradnje sa poslodavcima pri Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i ima više od deset godina radnog iskustva na poslovima karijernog informisanja, savetovanja i povezivanja studenata sa poslovnim svetom.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u protekle dve godine.

Na prethodnim kaficama bilo je reči o psihološkim izazovima u doba izolacije, razvoju karijere u doba neizvesnosti, pronalaženju i prijavljivanju za studentske prakse, razvoju karijere u oblasti društveno odgovornog poslovanja i karijeri u oblasti razvoja brenda poslodavca. Audio snimci realizovanih razgovora dostupni su na YT kanalu Centra za razvoj karijere

Ukoliko želiš da prisustvuješ događaju, prijavi se putem ovog linka najkasnije do 16. juna rano ujutru

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije