Lični razvoj

Šta se pruža mladima i kakva je EU perspektiva?

Šta se pruža mladima i kakva je EU perspektiva?

Fondacija Konrad Adenauer i Beogradska otvorena škola već 11 godina organizuju obrazovni program PolitiKAS za aktiviste organizacija i članova stranaka desnog centra. Međutim, pandemija i život u novim okolnostima doneli su sa sobom i drugačije formate razmene iskustava i obrazovanja.

Prepoznata je važnost uključivanja šire društvene zajednice u razgovor koji okuplja aktere različitih stavova i u saradnji sa Fondacijom Eduardo Frei iz Holandije pripremljena je serija debata, u oktobru i novembru, koje se odnose na naš život u izmenjenom kontekstu.

Četvrtu debata na temu Šta se pruža mladima: EU perspektiva, održaće se u utorak, 27. oktobra 2020. od 17 časova i 30 minuta, preko platforme Zoom.

Svoja saznanja i iskustvo na pomenutu temu izneće Danijela Grubnić, projektna menadžerka na Univerzitetu za ekonomiju i biznis, Beč, Austrija i saradnik Fondacije Eduardo Frei, Holandija. Debatu će moderirati Milica Škiljevićmenadžerka projekata na programu Omladinske politike Beogradske otvorene škole.

Ukoliko želiš da učestvuješ u diskusiji, postaviš pitanje i naučiš nešto novo, prijavi se na imejl: politikas@bos.rs. Pošalji svoje ime, ime organizacije, fakulteta ili političke stranke i kaži zbog čega ti je ova tema interesantna. Broj mesta za učešće u online debati je ograničen. Prijavljeni kandidati/kandidatkinje dobiće putem imejla pristupne podatke za debatu.

Najnovije