Lični razvoj

Menjamo Evropu: Novi lideri u pokretu

Menjamo Evropu: Novi lideri u pokretu

Nedostaje ti prostor u kom možeš da iskažeš svoje mišljenje i smatraš da su baš mladi pokretači promena? Želiš da čuješ nešto više o mekim veštinama za poslove budućnosti, kako se održivo kretati po Evropi ili kako možemo koristiti tehnologije u svrhu inkluzije? 

Budi i ti deo novih lidera u pokretu i pridruži nam se u diskusiji o Evropi! U ponedeljak, 7. decembra od 11 do 13h, online putem ZOOM-a, pričamo o promeni Evrope kroz prizmu aktivizma mladih – prijavi se i ti OVDE!

Razgovaraćemo sa mladima koji su pokrenuli promene u svojim lokalnim zajednicama i predstaviti publikacije na teme mobilnosti i održivog putovanja, tehnologije i inkluzije, zapošljivosti i ekologije. Osnova ovih publikacija su inovativne i kreativne ideje više od 100 mladih iz 10 država Podunavskog regiona, koji su nagrađeni na konkursu 50 ideja za Evropu

Pored toga, okupljamo važne aktere koji se bave omladinskom politikom koji će nam reći nešto više o tome kako oni vide ulogu mladih u menjanju Evrope. 

Ne propusti priliku da se i tvoj glas čuje! Više informacija potraži OVDE.

Konferencija je završna aktivnost projekta 50 ideja za Evropu – Novi lideri, nove mogućnosti koji Beogradska otvorena škola realizuje sa devet partnerskih organizacija iz Podunavskog regiona, uz podršku OPENS-a.

Najnovije