Lični razvoj

Kako izgleda tvoja karijera u logistici?

Kako izgleda tvoja karijera u logistici?

Da li zamišljaš svoju karijeru u oblasti logistike? Da li ti je uopšte jasno šta ona predstavlja? Vodimo te na jedno mesto gde ćeš moći da odgovoriš na ova pitanja sa stručnjakom iz ovog polja. 

Šta znači logistika u ekonomiji i kakav odnos sa korisnicima ona podrazumeva?  Na koja vrata da kucamo kako bismo se pronašli u ovom poslu?

Pavle PjeloCustomer logistics manager u kompaniji CCHBC Srbija i Crna Gora, detaljnije će nas upoznati sa oblašću logistike u novom podkastu koji realizuju Beogradska otvorena škola i Coca-Cola HBC Srbija u okviru projekta Podrška mladima. Pavle će nam preneti ključna učenja i važne lekcije koje je savladao na svom karijernom putu.

Coca-Cola HBC Srbija u okviru programa #podrškamladima organizuje niz mentorskih razgovora iskusnih profesionalaca sa mladima, a otvoreno pričamo o svim problemima sa kojima se suočavaju mladi u našoj zemlji. Mentorski razgovori pružaju mladima mogućnost za sticanje novih znanja i veština, ali i da uz pomoć otvorenog dijaloga sa iskusnim mentorima pronađu način za pravljenje pozitivnih promena na ličnom i profesionalnom planu.

Sa Pavlom razgovaramo u petak, 19. novembra od 16 časova, a više informacija o početku podkasta, pronađi OVDE.

Najnovije