Lični razvoj

Da li je komunikacija ključna za uspešne promene?

Da li je komunikacija ključna za uspešne promene?

Zagovaranje u poslovnom svetu ima potpuno suprotnu konotaciju u odnosu na svakodnevni govor. Osoba koja želi da se bavi javnim zagovaranjem treba da poseduje čitav niz specifičnih znanja i veština, kako bi uspešno doprinela razvoju celokupnog društva. Ali, šta sve ova oblast podrazumeva? I kako doći do toga da se neko može nazvati stručnjakom/kinjom za javno zagovaranje?

Na ova, ali i mnoga druga pitanja u vezi sa ovim zanimanjem, odgovore će dati Jovana Božičković, menadžerka za komunikacije i javno zagovaranje Beogradske otvorene škole, u zanimljivom podkastu koji realizuju BOŠ i Coca-Cola Srbija: Podrška mladima. S obzirom na to da Jovana kroz svoja zaduženja doprinosi osmišljavanju, koordinaciji i sprovođenju komunikacijskih aktivnosti različitih projekata i aktivnosti javnog zagovaranja, u skladu sa politikama i strategijom javnog zagovaranja Beogradske otvorene škole, imaće mnogo toga da kaže o ovoj temi. U podkastu će govoriti o početku svoje karijere, ali i daljem razvoju, kao i o samom javnom zagovaranju. Ujedno će predstaviti značaj i načine na koji se dešavaju promene u društvu.

Coca-Cola Srbija u okviru njihovog programa #podrškamladima organizuje niz mentorskih razgovora mladih sa mladima, a otvoreno pričamo o svim problemima sa kojima se suočavaju mladi u našoj zemlji. Mentorski razgovori pružaju mogućnost mladima da steknu nova znanja i veštine, ali i da uz pomoć mentora i vršnjaka dođu do inovativnih, zajedničkih rešenja.

Sa Jovanom razgovaramo u četvrtak, 2. decembra u 15.00, a više informacija o početku podkasta, pronađi OVDE.

Najnovije