Mladi i mediji

Mladi i mediji

Info sesija u Novom Sadu: Kako do finansijske i mentorske podrške?

Info sesija u Novom Sadu: Kako do finansijske i mentorske podrške?

Na info sesiji u Novom Sadu odgovaramo na sva vaša pitanja i rešavamo nedoumice u vezi sa podrškom na projektu Mladi i mediji za demokratski razvoj“.

Info sesija u Novom Sadu biće održana u četvrtak, 16. juna u omladinskom centru ,,Opens” (Bulevar despota Stefana 5) sa početkom u 12 časova. Ukoliko niste u mogućnosti da nam se pridružite u Novom Sadu, info sesiju možete da pratite uživo na BOŠ YouTube kanalu.

Potvrda dolaska na info sesiju je obavezna i traje do 14. juna, a prijava se vrši putem OVOG linka. Broj mesta je ograničen.

Beogradska otvorena škola je uz podršku Kraljevine Švedske pokrenula četvorogodišnji projekat pod nazivom „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ (MAY4DD), koji ima za cilj da podstakne partnerstva između medija i OCD za mlade zarad demokratizacije društva i poštovanja vladavine prava i ljudskih prava na lokalnom nivou.

Kroz finansijsku i mentorsku podršku, ali i program jačanja kapaciteta, BOŠ će na godišnjem nivou podržati 8 projekata, a svaki projekat će zajednički sprovoditi dva partnera, odnosno 8 OCD za mlade i 8 medija. BOŠ će nastojati da medije, omladinski sektor i mlade osnaži i podstakne da aktivno doprinose i insistiraju na demokratskim vrednostima vladavine prava i ljudskih prava, naročito u svojim lokalnim zajednicama.

Više o ciljevima projekta, aktivnostima, kao i planu realizacije, pročitajte ovde. O javnom pozivu programa podrške partnerstvu civilnog društva i medija koji je otvoren do 30. juna, čitajte ovde. Sva pitanja u vezi sa projektnim aktivnostima možete uputiti na imejl: mladiimediji@bos.rs.

Najnovije