Mladi i mediji

Vesti

Prva radionica Poleta 21/22

Prva radionica Poleta 21/22

Radionice za mlade u okviru projekta Polet 21/22 imaju za cilj da osnaže mlade da samostalno kreiraju i sprovode sopstvene inicijative u lokalnoj zajednici, da se stvore uslovi za saradnju mladih iz različitih nacionalnih zajednica u Subotici i da se podigne vidljivost problema mladih u lokalnoj zajednici koje sami identifikuju kao važne, a do kojih će doći na radionicama uz podršku fasilitatora na dva jezika.

Na inicijalnom sastanku koji je održan 27. novembra 2021. godine, grupa mladih Subotičana i Subotičanki se upoznala sa idejom i mogućnostima radionica koje kreću od ove subote, 4. decembra 2021. godine, i sada šalju poruku i tebi, kao njihovom vršnjaku:

E ima nešto kul u centru grada. Mesto se zove Kerulj be (Matije Korvina 9 – preko puta Saxa), tamo može svako da se druži i da bude svoj. Klara i Rosa sada rade jedan projekat Polet 21/22, gde mladi Subotičani mogu da nađu mesto za njih, gde mogu da se druže i izađu iz kuća u ovim ludim vremenima. Dođi i ti u subotu 4.12. 2021. u 12h i pridruži nam se da napravimo Suboticu zanimljivijom za nas!

 

Ako si u Subotici - šta čekaš? Priključi se!

Radionice realizuje UG Klara i Rosa u Subotici u okviru projekta "Mladi i mediji za demokratski razvoj".

 

Najnovije