Mladi i mediji

Vesti

Pridruži se #antifejk tematskim razgovorima

Pridruži se #antifejk tematskim razgovorima

Kako razumeš značaj medija? Šta je za tebe kvalitetno informisanje? Da možeš da biraš, u kom formatu bi ti najviše odgovaralo da informacije koje te interesuju stižu do tebe?

Ovo su samo neka od pitanja o kojima će se diskutovati na #antifejk tematskim online razgovorima, koje Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava organizuje u narednom periodu u cilju boljeg razumevanja navika mladih u digitalnom prostoru. Autentične anonimne izjave sa ovih razgovora postaće deo njihovog prvog Izveštaja o pravu na informisanost mladih u digitalnom prostoru koji aktivno pripremamo za proleće.

Za učestvovanje na razgovoru nije ti potrebno nikakvo predznanje, samo internet konekcija i sat vremena dobre volje za diskusiju sa drugim mladim ljudima o pitanjima koja se odnose na digitalnu svakodnevnicu.

Tvoje mišljenje im je neprocenjivo i važno! Prijavi se OVDE za jedan od sedam ponuđenih termina upisivanjem svoje mejl adrese na termin grupe koja ti odgovara, sačekaj naš mejl malo pred razgovor i pridruži se.  

Za kraj - Ukoliko imaš dva minuta, pozivamo te da popuniš i #antifejk anketu OVDE.

Lepo iskustvo na #antifejk razgovorima ti želimo!

 

Najnovije