Mladi i mediji

Vesti

Izlet u Sremske Karlovce Poleta 21/22

Izlet u Sremske Karlovce Poleta 21/22

U subotu, 19. marta 2022, polaznici radionica za mlade Polet 21/22 imali su priliku da upoznaju sve lepote Sremskih Karlovaca i Ekološki centar Radulovački.

Ekološki centar Radulovački je mesto gde se organizuju druženja za mlade, kao i edukacije, radionice i obuke na različite teme, sa naglaskom na ekologiju.

Pored obilaska fantastično uređenog eko centra i kratkog predstavljanja domaćina, organizovan je obilazak Sremskih Karlovaca. Tokom šetnje mladi su mogli da se upoznaju sa projektima koji su sprovedeni i koje su mogli da vide tokom obilaska, i koje mladi u svojoj zajednici mogu jednostavno da organizuju ukoliko postoje volja, sloga i saradnja.

Drugi deo dana bio je opredeljen za radionicu u zaštićenom prirodnom dobru - Dvorska bašta, gde su polaznici koristili sva svoja čula i uživali u trenucima povezivanja sa prirodom.

Četrnaest polaznika i polaznica se vratilo sa ekskurzije puno utisaka, jer, kako kažu, retko imaju priliku da putuju i provode svoje slobodno vreme kreativno i u prirodi.

Oseti deo atmosfere na fotografijama u nastavku:

Najnovije