Mladi i mediji

Vesti

Četrnaesta radionica za mlade Poleta 21/22

Četrnaesta radionica za mlade Poleta 21/22

Poslednja, četrnaesta, radionica na projektu se realizovala nakon festivala, a bila je posvećena evaluaciji planiranih ishoda, očekivanja, usvojenih znanja i veština i proceni timova facilitatora i UG Klara i Rosa. 

Na početku radionice su podeljeni utisci, odnosno refleksija na realizovanu inicijativu, sa osvrtom na ličnu ulogu i uspeh tima a nakon toga, prešlo se na individualnu podelu ličnog doživljaja učešća u ovom programu, od novembra do maja 2022. godine. Prema statističkoj analizi iz evaluacionih listića učesnici su velikoj meri zadovoljni strukturom radionica, ponuđenim sadržajem, načinom komunikacije voditelja, mogućnostima za usvajanje dodatnih veština i znanja.

Poslednji deo radionice ticao se razgovora i planiranja održivosti ove grupe, koja je izrazila motivaciju za dalje viđanje i aktivno učešće u realizaciji svojih ideja.

Poslednji, kreativni zadatak, bio je da oslikaju promotivne cegere. Ovaj kreativni proces privukao je i druge posetioce šume, štićenike Školskog centra za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica Dositej Obradović koji su nam se pridružili u oslikavanju promotivnih cegera.

Najnovije